کد مطلب: 296487
جهانبين نيوز گزارش مي‌دهد؛
برگزاري جلسات خانگي، پرچم قرآن را بر فراز منازل بالا مي‌برد
تاریخ انتشار : 1403/01/21 12:47:45
نمایش : 265
در سال‌هاي گذشته شاهد رونق گرفتن جلسات قرآن خانگي و محله‌اي در مساجد و منازل بين زنان و مردان چهارمحال و بختياري هستيم.
به گزارش هفت چشمه به نقل از  پايگاه خبري تحليلي «جهانبين نيوز»، در سال‌هاي گذشته شاهد رونق گرفتن جلسات قرآن خانگي و محله‌اي در مساجد و منازل بين زنان و مردان اين استان هستيم.
 
آموزش قرآن يکي از اهداف مهم و اساسي در اين جلسات است و بسياري در آن‌ها قرائت قرآن را آموخته و همين موضوع را به‌عنوان خير و برکت برگزاري اين جلسات مي‌دانند.
 
فعاليت اين کلاس‌ها در ماه مبارک رمضان پررنگ‌تر شده و به‌صورت روزانه و جزءخواني در مي‌آيد، علاوه‌براين برخي از اين کلاس‌ها فقط مختص ماه مبارک رمضان بوده و در ديگر ايام سال غيرفعال هستند.
 
در اين مجالس عمدتا يک فرد به‌صورت داوطلبانه اتاقي از منزل خود را براي برگزاري دوره‌هاي قرآن اختصاص مي‌دهد و فردي هم که در قرائت قرآن توانايي دارد، به‌عنوان مربي اقدام به آموزش مي‌کند، اين درحالي است که اين دوره‌ها در مساجد و با محوريت امام جماعت هم برگزار مي‌شوند و عده بسياري از زنان، مردان و جوانان در آن‌ها حضور مي‌يابند.
 
اما بسياري از اين کلاس‌ها مشکلاتي داشته و نياز دارند براي رفع آن سازماني يا نهادي پاي کار بيايد و در جهت رفع مشکل و تسهيل راه اقدامات لازم را انجام دهد.

آموزش قرآن و انجام کارهاي خيرخواهانه در محله در کلاس قرآن 

فاطمه قرباني در گفتگو با خبرنگار «جهانبين نيوز»، اظهار کرد: حدودا هفت سال است که با زنان محل در کلاس قرآن که در حسينه برگزار مي‌شود، شرکت مي‌کنيم و من به‌عنوان مربي در اين مدت کنار اين بانوان بوده‌ام.
 
وي با بيان اينکه حضور در اين دوره‌ها خير و برکات بسياري براي همه شرکت‌کنندگان دارد، افزود: بسياري از افرادي که سواد کافي براي خواندن و نوشتن ندارند نيز با حضور در کلاس از فضاي معنوي محفل قرآني ما بهرمند مي‌شوند، اين درحالي است که افراد بسياري نيز در اين دوره‌ها شرکت و امروز بعد از گذشت هفت سال توانايي قرائت قرآن را کسب کرده‌اند.


 
اين مربي قرآن ادامه داد: در اين کلاس‌ها علاوه‌بر آموزش قرآن کارهاي خيرخواهانه نيز صورت مي‌گيرد و سعي مي‌کنيم در کنار اين آموزش‌ها گره‌هايي نيز از زندگي مردم باز کنيم.
 
قرباني ادامه داد: در ابتدا مکاني ثابت براي برگزاري دوره نداشتيم اما حالا حسينه محل براي اين امر اختصاص داده شد و کلاس ما دو روز در هفته برگزار مي‌شود.

آشنايي بسياري با قرائت قرآن بزرگ‌ترين خير و برکت جلسات محله‌اي  است

حجت‌الاسلام جعفر بت‌شکن در گفتگو با خبرنگار پايگاه خبري تحليلي «جهانبين نيوز»، اظهار کرد: حدود پنج سال است که دوره‌هاي قرائت و آموزش قرآن را در مسجد محله داريم.
 
وي تصريح کرد: در اين سال‌ها در شهرستان بن و سامان توانستيم عده‌ بسياري را با قرائت قرآن آشنا کنيم و اين بزرگ‌ترين خير و برکتي است که از برگزاري اين دوره‌ها نصيبمان مي‌شود.
 
امام جماعت مسجد جامع سامان افزود: استقبال مردم از اين دوره‌ها بسيار بالا است و مي‌توان گفت اين دوره‌هاي محله‌اي و مسجدمحور توانسته جايگاه خوبي براي قرآن در بين مردم فراهم سازد.


 
وي با اشاره به برگزاري جلسات ختم انعام، جزءخواني و... علاوه‌بر دوره‌هاي روتين افزود: با اين کار ختم قرآن به خارج از کلاس‌ها نيز گسترش يافته است و به اين ترتيب توانسته افراد بسياري را به سمت
آن بکشاند.
 
بت‌شکن ادامه داد: سعي کرديم اين دوره‌ها را به جوانان نيز معرفي کنيم و همين موضوع سبب شده تا در کلاس‌هاي قرآن از همه اقشار حضور داشته باشند.
 
امام جماعت مسجد جامع سامان يادآور شد: براي معرفي اين جلسات از گفتگوي چهره به چهره و تبليغ در فضاي مجازي استفاده شده است.

ارائه هشت خدمت در سامانه جلسات خانگي قرآن
 
حجت‌الاسلام و المسلمين سيد عبدالله ميراحمدي در گفتگو با خبرنگار پايگاه خبري تحليلي «جهانبين نيوز»، اظهار کرد: براي ساماندهي جلسات قرآن خانگي طي ساليان گذشته اقدامات متعددي انجام شده است، اظهار کرد: يکي از اين اقدامات تشکيل شبکه مردمي است که بتواند در جاي جاي استان حضور داشته باشد.
 
وي تصريح کرد: «جامعه تشکيلاتي قرآن عصر» نيز بر همين اساس شکل گرفته است، علاوه‌بر اين، شبکه مورد نظر اقداماتي چون شناسايي مربيان، شناسايي افراد علاقمند به راه‌اندازي جلسه در منزل شخصي خود و... را بر عهده دارد.
 
ميراحمدي آموزش افرادي که با عنوان مربي بتوانند به‌خوبي اين جلسات را اداره کنند را از ديگر اقدامات صورت گرفته در اين جلسات عنوان و خاطرنشان کرد: تهيه محتواي مناسب براي اين جلسات اهميت بالايي دارد که توسط شبکه انجام شده و در اختيار مربيان قرار مي‌گيرد.

 

دبير جامعه قرآني عصر در چهارمحال و بختياري اضافه کرد: امکان ثبت‌نام در سامانه کشوري جلسات خانگي قرآن که مردمي بوده براي فعالان اين عرصه فراهم است و در آن هشت خدمت به اين جلسات ارائه مي‌شود، که عبارتند از آموزش مربيان، توليد محتوا، اهداي پرچم متبرک و... هستند.
 
وي با اشاره به اينکه سه سال است که در ماه مبارک رمضان پويش «ستاره‌هاي زميني» اجرا مي‌شود، بيان داشت: در اين پويش تلاوت سوره قدر در زمان افطار به‌صورت خانوادگي و در جمع پيش‌بيني شده است که جوايزي چون اعزام به مشهد مقدس براي آن درنظر گرفته شده است.
 
ميراحمدي گفت: اين اقدامات سبب مي‌شود هم جلسات جديد راه‌اندازي شده و هم منجر به حفظ جلسات قديمي مي‌شود و اين موضوع اهميت بالايي دارد.
 
دبير جامعه قرآني عصر در چهارمحال و بختياري اذعان داشت: براي عضويت در سامانه، داوطلبان مي‌توانند عبارت فارسي جلسات خانگي قرآن و يا آدرس www. jkqk.ir  را در اينترنت جستجو کنند و سپس اقدام به ثبت‌نام و عضويت نمايند.
 
ثبت و ساماندهي بيش از هزار جلسه قرآني خانگي در چهارمحال و بختياري

وي با بيان اينکه  بعد از عضويت در سامانه جامعه قرآني عصر، اطلاعات توسط سامانه دريافت مي‌شود و پيگيري‌ها انجام مي‌شود، بنابراين ورود به سامانه و ثبت اطلاعات آغازي براي ارائه حمايت از جلسات قرآن خانگي است.
 
ميراحمدي تاکيد کرد: شناسايي چنين جلساتي براي ما اهميت دارد و تاکنون براساس آمارهاي موجود يک هزار و 615 جلسه ثبت و ساماندهي شده است و بيش از 700 نفر مربي اختصاصا براي جلسات خانگي آموزش ديده‌ است.

 
دبير جامعه قرآني عصر در چهارمحال و بختياري اضافه کرد: در اين شبکه يک ميز تحت عنوان ميز مساجد فعال است و براي شناسايي چني جلساتي اقدام مي‌کنند، اما هنوز به‌طور کامل موضوع پوشش داده نشده است.

مجالس خانگي قرآن افراد را از گوشه‌گيري و انزوا خارج مي‌کند

معصومه عالي در گفتگو با خبرنگار پايگاه خبري تحليلي «جهانبين نيوز»، اظهار کرد: حضور در جامعه و مشارکت در روابط اجتماعي نقش بسزايي در افزايش اعتماد به نفس و اميد به زندگي افراد دارد و از آنجايي که اعتماد به نفس هر فرد بر روي کيفيت زندگي او تاثير بسزايي دارد اين موضوع اهميت بالايي دارد.
 
وي تصريح کرد: مجالس خانگي قرآن نمودي از فعاليت اجتماعي است که به افراد کمک مي‌کند از گوشه‌گيري و انزوا خارج شوند و با حضور در اين محل به افراد کمک مي‌کند تا احساس کنند نقش سازنده‌اي در جامعه دارند.
 
اين روانشناس بيان داشت: اين درحالي است که تلاوت قرآن نيز باعث ايجاد آرامش در افراد مي‌شود و اين موضوع نيز به‌ويژه در زنان خانه‌دار مي‌تواند بسيار مؤثر و کارآمد براي تقويت اعتماد به نفس و عزت نفس جهت مشارکت اجتماعي هر چه بيشتر باشد.
 
  به گزارش پايگاه خبري تحليلي «جهانبين نيوز»، شکل‌گيري دوره‌هاي خانگي قرآن بهترين راه براي ورود قرآن به زندگي مردم امروز است و اين بهترين راه براي آشنايي جوانان با بهترين آموزه‌ها است.
 
انتهاي خبر/1026ج
 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
بخش های سایت
 
http://s5.picofile.com/file/8136790076/shohada.gif
http://s5.picofile.com/file/8136790076/shohada.gif


پیوندها
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/emam3.jpg
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/leader.jpg

http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/jahanbin.jpg
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/dana.jpg